Pla de reobertura

A partir de la fase 2, es reobriran les aules de P3 a P5 per a alumnes amb pares i mares que treballin de manera presencial i no puguin flexibilitzar el seu horari.

Com ja sabeu, dimecres el conseller d’Educació, Josep Bargalló, va explicar en roda de premsa alguns detalls de com es produirà la reobertura de les aules.

Per això, us volem explicar de manera resumida el que diu la normativa que ha aprovat el Departament i com s’aplicarà a la nostra escola a partir de la fase 2. També us passem un breu qüestionari per aquelles famílies amb fills de P3 a P5 que treballeu de manera presencial i esteu interessades a portar el vostre fill/a. 

En el cas de Llar, aquesta romandrà tancada fins a poder garantir les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries. 

PLA DE REOBERTURA DE LA VALL

Volem fer-vos arribar l'organització de La Vall per a aquest pròxim període. Es tracta d'una organització que segueix la normativa de seguretat i s'adequa en tot moment a les indicacions de les autoritats competents en matèria de salut pública.

Docència Virtual: fins a la fi de curs, el dia 19 de juny, la docència continuarà sent telemàtica. Les tutores seguiran a la vostra disposició per resoldre dubtes, inquietuds i continuar realitzant tutories. 

La Llar d’Infants (LL0 a LL2) romandrà tancada: La nostra prioritat és garantir la salut d’alumnes i docents. Considerem que en aquesta etapa seria un risc per als més petits perquè és molt difícil acomplir les mesures de seguretat - com la distància de més de dos metres. Per fer-ho s’hauria de desnaturalitzar l’espai educatiu, amb el conseqüent greuge per als alumnes. 

Aules d’Acollida de P3 a P5 a partir de la Fase II, per a nens/es amb mare i pare que treballin de manera presencial sense possibilitat de flexibilitat. 

 • L'horari serà de 9 a 13 h.
 • No hi haurà servei de menjador.
 • El nombre màxim d'alumnes en aquestes aules és de 13. Seran grups estables.
 • En tot moment els nens hauran de respectar les normes de seguretat sanitària, com ara distanciament i rentada molt freqüent de mans.
 • S'haurà de prendre la temperatura diàriament al nen/a abans de sortir de casa per garantir que no té febre.
 • No està indicat l'ús de mascareta per als nens menors de 6 anys. Els pares no podran acompanyar els infants fins a les aules, només els podran acompanyar fins a l'entrada de l'edifici on hi haurà una responsable que els acompanyarà fins a la classe.

Per poder organitzar aquestes aules i en cas d'estar interessats, us preguem que empleneu el següent formulari d'inscripció. Abans de la reobertura de les aules, els interessats haureu de fer-nos arribar una declaració responsable signada pels progenitors o tutors, on autoritzeu al vostre fill/a assistir a l’escola perquè treballeu els dos sense possibilitat de flexibilitat i garantiu que el seu carnet de vacunes està al dia, no ha tingut cap símptoma de covid-19, ni ha conviscut amb cap persona contagiada les últimes dues setmanes. Enviarem model a tots els interessats.

ACCÉS AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
*El darrer dia per lliurar el qüestionari és dimecres 27 de maig 

MESURES DE SEGURETAT 

 • Rentat de mans cada hora.
 • En els accessos a l’edifici i en punts estratègics es disposarà de solució hidroalcohòlica.
 • Distància física de dos metres.
 • Les mestres aniran amb mascareta.
 • Entrada i sortida del centre diferenciada per grups en intervals.
 • Evitarem espais compartits, canvis d'aula i desplaçaments per l'interior del centre.

Recollida de material i comiat - del 15 al 19 de juny 

La darrera setmana de curs posarem a la vostra disposició una agenda en la qual podreu triar dia i hora per venir a l’escola individualment amb el vostre fill/a per recollir el material i treballs realitzats i poder fer un petit comiat simbòlic. En aquestes trobades s'hauran d'observar les mesures habituals de protecció sanitària (distància de seguretat i mascareta).    


Global competence
News